Nike's Virginia-basketbal voorzien van nieuwe sneakersDe top-gezaaid Va Cavaliers gaan een beetje kaatst toevoegen aan hun stap met een aantal nieuwe Nike-sneakers voor een NCAA-toernooi. Matthew Althoff, hun UVA-directeur van Equipment Space Operations, heeft deze schoonheden geposteerd op de Twitter-account van UVA Equipment:

Nike pas cher outfits meestal hun beste teams met sneakers voor maart en het NCAA-toernooi, waarbij hun website momenteel toernooitoestellen huisvest voor Va, nike air force 1 flyknit low dames UNC, MSU, Kentucky, Iowa State, Duke, Michigan, Az, Gonzaga en Villanova.

Als het nummer 1 general zaad, zorgt Nike ervoor dat de Hoos emergeny room scherp uitzien wanneer se voor het eerst sinds 1984 proberen terug ght keren naar de Last Four en het eerste nationale kampioenschap winnen. Nu DeAndre Hunter de relax van het seizoen op pad is met een polsblessure, zijn er enkele specialists nike air force 1 flyknit low heren begonnen met Virginia aan te zetten. Op hun een of andere utiliser kunnen ze de mantel van de underdog oppakken en proberen te bewijzen dat ze nog steeds de echte deal zijn.

Wat je ook doet, rommel niet met hun apparatuurbeheerders. Althoff was het van de eersten pass away de ladder beklimt durante de netten afsnijdt kod nas de ACC-toernooititel in Brooklyn, iets dat belangrijk is actually voor Coach Bennett durante zijn staf.

"Wil u me echt boos associated with nike mayfly woven dames heel boos zien worden, " zei Bennett op de teleconferentie van de hele week, "... ga gewoon doorway en respecteer sommige administrators niet, daar zal ik het waarschijnlijk verliezen. Zij zijn de ware dienaren van ons programma. inch

Virginia begint het spel in het NCAA-toernooi op vrijdag om 21: twenty uur op TNT tegen 16 zaad UMBC.

Toen de tenniswereld de Water vapor adidas neo lite racer dames RF x AM95 "Neon" van Roger Federer opmerkte, droeg hij tijdens hun BNP Paribas Open within het Indian Wells Rugby Center in Californië, het paar andere Nike-atleten lieten een gloednieuwe sneaker vehicle het merk zien.

Eerder in het tennisseizoen vehicle 2018, hebben atleten waaronder Elina Svitolina, Maria Sakkari en Frances Tiafoe allemaal een nieuw-uiterlijk performance trainer van de Swoosh aangetrokken, maar toen de Amerikanen Sloane Stephens en Jack port Sock de sneaker voor Indian Wells adopteerden, ging het een stapje hoger in de wereld vehicle publiciteit.

Een woordvoerder vehicle Nike heeft met Shoes News bevestigd dat wat we zien aan hun voeten van deze internationale tennissterren de NikeCourt Air flow Zoom Zero is, het nieuw silhouet dat deze zomer in de winkel verkrijgbaar zal zijn. Een model heeft Zoom Air flow voor de eerste keer over de volledige lengte in een NikeCourt-model.
Sign In or Register to comment.