Deze Springy Video Game is eigenlijk een manier om Nike pas cher hardloopschoenen uit te proberenNike's nieuwe Epic Respond hardloopschoenen gaan allemaal adidas superstar dames sale more than zachtheid, lichtheid en veerkracht. In samenwerking met Wieden & Kennedy Shanghai creëerde het merk een meeslepende winkelervaring voor shoppers omkring ze te testen: u knoopt de sneakers aan en jogt op het loopband terwijl je character van een videogame doorway een donzige, veerkrachtige fantasiewereld raast.

Het spel, Reactland genaamd, doet enigszins vermuten aan Nintendo's Super Mario Bros., maar, zoals Wieden zegt, het heeft "wolken, veren, kussens en andere leuke elementen om metaforisch het voordeel van Nike pas cher React technologie te demonstreren. " Er is het Chinese muur in hun adidas superstar sale wolken en een China's metropool met drijvende gebouwen. Wanneer je over hun daken van Parijs stapt, word je begeleid doorway een sneaker geklede reuzende kikker. Andere beroemde bezienswaardigheden zoals Mt. Fuji, hun Piramides van Giza durante het Vrijheidsbeeld verschijnen ook, samen met gigantische cartoonpanda's. Het is een beetje meer fantasievol dan bijvoorbeeld de Nike + Operating Trial Zone in hun New York Soho-winkel, waar hun loopband een scherm ziet dat je Central Recreation area of de West Part Highway laat zien.

Hun 3 minuten durende ervaring wordt uitgevoerd in Nike-winkels in de Chinese steden Shanghai, Beijing, Guangzhou durante Chengdu. Iedereen die een adidas superstar sale dames probeert, krijgt een cut van 10 seconden vehicle zijn ervaring die is actually ontworpen voor sociaal partiet.

De promotie brengt Adam 'game-gedragen sneakers op hun markt direct nadat hun Cavs-ster hen debuteert. Een nieuwste paar is geïnspireerd op Nike's populaire ACG Mowabb sneakers uit 1991.

De LeBron 15 Mowabb heeft het logo vehicle James en een coole mix van de 1991 sneakers en elementen vehicle James 'signature show. Een paar kost je $ 250 (of meer), als u ze kunt vinden.

Hun 36-jarige wordt regelmatig gezien met het dragen adidas superstar sale heren vehicle gepersonaliseerde schoenen op durante naast de tennisbaan, waarbij Nike zelfs vorige maand een speciaal zwart-en-goud paar in de wacht sleepte toen hij de nr 1 van de wereld terugkreeg.

Maar Federer zal een losse trainer combineren met een tennisschoen als hij vanavond naar hun rechtbank in San Jose gaat voor het goede doel (dinsdagmorgen, 3 uur 's morgens in een VK).

Hij neemt Jack port Sock op in het eenmalige oefenwedstrijd, terwijl hij samen met Bill Entrance, oprichter van Microsoft, het dubbelspel zal vormen, het set.

De Zwitser onthulde op zijn socialemediakanalen dat hij de NikeCourt Water vapor RF X Air Max eighty-five, een hybride van twee bestaande modellen van Nike-trainer, zal dragen.
Sign In or Register to comment.