Justin Timberlake draagt zijn Nikes op het podiumJustin Timberlake droeg de kenmerkende sneaker van LeBron Adam voor een optreden vehicle donderdagavond in Madison Sq . Garden - en LeBron raakte helemaal opgewonden.

Timberlake koos voor LeBron 15s in de colorway "Orange Box", een gedurfde versie geïnspireerd op de herkenbare schoenendozen van Nike. Hun zanger van "Man from the Woods" voegde een kleuraccent toe aan een denim-in-demin-look met het stoere schoeisel, terwijl hij zijn grootste hits uitvoerde naar adidas stan smith blauw het volle menigte in hun tuin.

James heeft fifteen signature sneakers op zijn naam bij Nike durante bezit tal van NBA-records. Maar het zien adidas superstar dames vehicle Timberlake op het scène in zijn schoenen had been nog steeds een belangrijk hoogtepunt voor de hoepelskampioen, die een voorstander is actually van de voormalige 2. NSYNC-sterrenmuziek.

"My guy adidas superstar wit Starting in Madison Square Backyard gisteravond in de mode! #OrangeShoeBox LeBron 15s kijkt uit van deze planeet! Noodzaak om een van deze shows te vangen, dat is zeker! Altijd het geweldige entertainer / conduttore!!, "schreef LeBron een Instagram-bericht van Timberlake met hun kicks on stage.

James's opwinding over de keuze van Timberlake's schoenen har mulighed for ook iets te doen hebben met het vermogen van de entertainer omkring de verkoop van schoenen te stimuleren. Toen Timberlake op maat gemaakte Air flow Jordan 3 "JTH" shoes droeg in de Extremely Bowl in februari, waren de $ 200 kicks snel uitverkocht, waarbij sommige paren op de wederverkoopmarkt voor meer dan $ second . 000 gingen.

Natuurlijk is actually James 'eigen vaardigheid omkring product te drijven niets om tegen te spotten. Hij heeft de meeste Nike-signature-schoenen ontvangen van adidas superstar sale jeder der actieve spelers - inclusief Michael Jordan - en scoorde de eerste lifetime-deal within de geschiedenis van Nike pas cher.

Een gelukkige fan zal morgen weglopen van hun komende Detroit Pistons-wedstrijd tegen de Chicago Bulls fulfilled gratis Nikes voor hun komende 50 jaar. Op het eerste gezicht lijkt deze deal te mooi om waar te zijn, en dat is een ook. Hoewel het within feite beter is serta niets, wordt de prijs elk jaar gemiddeld genomen door de prijs vehicle een paar Nike-sneakers durante ontvangt de winnaar het cadeaubon van die waarde. Wanneer de 50 jaar voorbij zijn, komt hun winkelwaarde van het pakket uit op ongeveer dollar 6. 250 USD. Geïnteresseerde partijen kunnen meedoen omkring de hoofdprijs hier ght winnen, en alle regels en voorschriften voor hun wedstrijd zijn hier ght vinden.
Sign In or Register to comment.