Communicate is een eerbetoon aan de L. A. -stijl door samen te werken met streetwear-merkenIn zijn 100-jarig bestaan is hun Converse Chuck Taylor-sneaker new balance dames immediate herkenbaar gebleven, zelfs als samenwerkingspartners in de cycle van de seizoenen -- Missoni, the Gap, Steve Varvatos en Nintendo onder hen - zijn gekomen en gegaan, elk fulfilled een eigen identiteit een bovenwerk van gestikt painting en rubberen zool. La is ook zoiets, fulfilled straatscènes en stadsgezichten pass away lijken te duren, zelfs als die de ort haar textuur en levendigheid doorgeven.

Daarom lijkt een alleen maar passend dat het Nike-merk Converse new balance dames sale hun City of Angels als laatste heeft betuigd, samenwerkingsverbanden heeft uitgerold en partnerschappen heeft gevormd met lokale streetwear-merken, sportteams en een tattookunstenares tot de sterren.

"Los Angeles is een stijlgerichte stad, uniek voor zichzelf, en er is nergens anders in de wereld", aldus Paul Mittleman, vicepresident en creatief directeur bij Converse. "Het is blinkend in sommige delen new balance heren durante korrelig in anderen. Jeugdcultuur is hier thuis, durante we wilden dit verhaal vertellen met vier verschillende lenzen. "

Het iconische COMME des GAR? ONS PLAY x Converse Throw Taylor All Star keert terug met een splinternieuwe look voor lente or zomer 2018. De nieuwe schoenen zien de klassieke zwart-witte colorway voor het nieuwe kaki tint durante zien een herzien hartpatroon samen met wat herkenbare details.

Beschikbaar in zowel lage als hoge iteraties, de nieuwe collaboratieve new balance heren schoenen Communicate functie het iconische CDG PLAY-hartlogo versierd aan beide zijden van het bovendeel, elke keer 90 graden ronddraaiend. De schoenen hebben zwarte strepen aan hun achterkant en foxing-vrije tussenzolen, zoals gewoonlijk, wat het schoner uiterlijk beïnvloedt. Deze keer is het zwarte bovenwerk vervangen door kaki, met de bekende binnenzool co-branding en witte kentekenplaat op de hiel undamaged.

Er is geen officiële lanceringsdatum aangekondigd, maar vehicle Japanse retailers wordt verwacht dat ze de schoenen later deze maand zullen ontvangen. Recentelijk heeft Communicate Japan de ex-Lanvin-ontwerper Alber Elbaz aangeraakt voor hun nieuwste versie van zijn 'Avant'-serie.

Voortzetting van hun veilingen van Michael Jordan's game-worn schoenen, sport souvenirs veilingmeester Lelands onlangs opgemaakt iconische Converse Fastbreaks vehicle de basketballegende omhoog voor een bod.

Jordan, gedragen door Jordan tijdens een NCAA Championship 1982 vehicle de University of New york, zijn momenteel de vroegste schoenen van Jordan omkring ooit op de veiling te verschijnen. Hoewel hun Converse Fastbreaks voor hun veiling niet werden gedragen tijdens de kampioenswedstrijd tegen Georgetown, komen ze discussion ondertekend door MJ fulfilled "1982 NCAA Championship" geschreven onder.
Sign In or Register to comment.